Hallo, unieke cadeau’s zorgen voor blije momenten

Op een dag kwam er een mama tot bij ons met de vraag om een cadeau voor de juf die haar zoon bijles had gegeven. Doe maar iets… “Mevrouw, dat gaat niet…, we hebben iets unieks nodig.” We merken dat je de juf dankbaar bent omdat ze jouw zoon geholpen heeft. Zou je anders aan je zoon eens willen vragen dat hij een mooi berichtje schrijft aan de juf? Mag ik een dikke stift zijn. Paar dagen later, kregen we een tekst die recht uit het hart kwam. We hebben deze lieve woorden met de nodige zorg overgebracht om een leuke spiegel. We hoeven je niet te vertellen dat de juf een traantje heeft weg gepinkt bij dit origineel cadeau.

Een cadeau met liefde gekocht voor een bijzonder iemand, dat vraagt om een unieke en persoonlijke toets. Wat dacht je van jouw lieve woorden of boodschap, door jou geschreven, laten printen of borduren op een mooi item? Dat zorgt toch voor blije momenten

We kennen het allemaal, die jonge sloddervossen die alles kwijtraken. De jas verloren, die lievelingspull (aiai), weeral de zwemzak kwijt…. Nog maar te zwijgen over de sportkledij….

Komen even langs, Writing Gifts regelt dit in een handomdraai

Op zoek om uw vereniging te upgraden door iedereen hetzelfde uniform aan te bieden? We horen er toch graag bij. En iedereen in dezelfde outfit, dat geeft toch een fantastische foto!

Uw huisdier eens op een andere manier verwennen?

En nog zo vele andere …?

Dit komt u te weten op de volgende pagina

Let’s tell your story

t-shirt bedrukt
t-shirt bedrukt